Garantovano ćete izbijeliti vaše žute zube za nekoliko dana koristeći ovaj domaći recept!

Svi mi želimo imati lijepe i bijele zube. Zbog svega toga većina osoba kupuje razne hemijske proizvode koji su vrlo opasni po zdravlje.

Koriste razne hemijske preparate, vodice za usta, razne olovke za zube i slične prozivode. Niste ni svjesni koliko su ti proizvodi opasni po vas.

Bolje je koristiti prirodni preparat. Da li znate koliko je kokosovo ulje dobro za vas?To je najzdravije ulje. Nije kalorično, pa je idealno za pripremanje hrene. Ima antibakterijsko i antigljivično dejstvo.

Pored toga, moćan je lijek koji ubija ćelije raka. Jača imunitet, pomaže kod boelsti probavnog trakta. Pored ovih primjena, idealno je i u kozmetičke svrhe. Dobro je za kosu, kožu.

Što se tiče zuba, to je super način da izbijelite svoje zube. Primjenom kokosovog ulja nećete sebe dovesti u opasnost. Nakon nekoliko dana primjene, bićete vrlo zadovoljni rezultatima.

Uzmite pola šolje kokosovog ulja, pola male kašike sode bikarbone i 3 kapi eteričnog ulja . Tu smjesu nanesite na zube. Ostavite par minuta, pa isperite. Poslije nekoliko dana, vaši zubi će biti bjelji.

Comments

comments

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *