POSAO NA DEPONIJI JE JAKO TEŽAK POSAO I NJEGA RADE SAMO ONI KOJIMA JE TO VELIKA NUŽDA.  TO JE ZAPRAVO MUŠKI POSAO, A ANA JE BILA JEDINA ŽENA TAMO. NJENU PRIČU VAM OTKRIVAMO U NASTAVKU.

 

Ana Kruz je 23-godišnja samohrana majka koja je za život zarađivala na deponiji. Radeći na deponiji, pronašla je vreću u kojoj su se nalazili čekovi koji su ispisani na čak 72.000 eura. Na čekovima se nalazila oznaka bolnice u Sao Paulu. Bez razmišljanja je pozvala tu bolnicu kako bi im vratila pronađeni novac.

 

Ana je svojim postupkom postala veliki čovjek i brojne televizije su došle kako bi snimile razgovor sa njom.

 

 

Ana je bila jako zgodna, mlada i lijepa djevojka, pa je tako tokom jednog intervjua jedan agent iz modne agencije primjetio, te odlučio da je pozove kako bi se okušala kao manekenka.

 

Kako je izjavila za jednu televiziju, nikada nije ni pomislila da te čekove zadrži za sebe, jer smatra da su ljudima u bolnici potrebniji, ali i da se trebaju vratiti onome kome i pripadaju.

 

Ana je prestala raditi na deponiji, jer je dobila angažman za jednu reklamu. Njena slika se postavljena na bilbordima u gradu i svi su bili zadivljeni njenom ljepotom. To je bila reklama za jedan veliki trgovački centar i ona je bila oduševljena svojim poslom. Takođe je potpisala ugovor sa modnom agencijom koja joj se ponudila, ali je krenula i u večernju školu.

 

Nakon svega ovoga ona navodi da se njeni snovi ostvaruju i da nije mogla vjerovati da će joj se život okrenuti naglavačke. Njen sin je ponosan na svoju majku i na njene fotografije koje se nalaze u gradu.

izvor:infosavjetnik.com