Ostaćete BEZ KOMENTARA kada vidite prije i poslije fotografije ljudi koji su uz pomoć operacija promijenili spol! Da se naježiš!

 

Sona Avedijan

sona-avedijan-0
Rođena kao muškarac, prije svoje transformacije zvala se Metju, služila je u Avganistanu i bila je u braku iz kog ima kćerku.

Ašenal

asenal-1

Prelijepa kao žena, privlačna kao muškarac.
Čaz Bono

caz-bono-2
Možda ga prepoznate!
Karmen Karera

karmen-karera-3
Karmen je poznata voditeljka i izvođačica burleska, koja je postala poznata u trećoj sezoni emisije „RuPaul’s Drag Race“. 2012. godine je objavila da je transrodna i počela da se mijenja u žensko.
Džena Talakova

dzena-talakova-4
Ona je poznati kanadski model i TV ličnost koja je učestvovala na izboru za Mis Univerzuma Kanade, ali je diskvalifikovana jer je nekada bila muško.
Lejdi Ros

lejdi-ros-5
Nevjerovatna transformacija žene u muškarca.
Kler Farlej

kler-farlej-6
Započela je transformaciju u kasnim tinejdžerskim danima, ali je njen izgled i dalje zapanjujuć.
Ejmija Skot

ejmija-skot-7
Ejmija je transrodni model i šminker. Počela je svoju transformaciju u ženu kada je imala 17 godina i već ima povećane grudi i posvijetljene obraze.
Loren Kameron

loren-kameron-8

Loren Reks Kameron je transrodni aktivista, pisac i fotograf. On je specijalizovan za portrete i autoportrete, posebno njegov prelazak iz ženskog u muško. Njegovim fotografijama želi da pokaže i razjasni svoje tijelo drugim ljudima koji nisu transrodni.
Tomas Biti

tomas-biti-9

Bio je jedan od najočiglednijih „trudnih“ muškaraca na svijetu. Iako je rođen kao žensko, počeo je sa terapijom muških hormona u svojim srednjim dvadesetim. On sada ima troje dece

Comments

comments

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *