Ovo je najbolji grudnjak koji možete da nosite ispod bele ili prozirne majice

Standardni problem svih žena kada je bela odeća u pitanju je kakav grudnjak da odaberu

Leto je i većina pripadnica lepšeg pola bira svetliju garderobu, najčešće u beloj boji.

 

Međutim, postavlja se ključno pitanje: „Kakav grudnjak odabrati i u kakvoj boji?“

To je standardni problem svih žena kada je bela odeća u pitanju. Najčešće prave grešku odabirom grudnjaka u beloj boji. Beli grudnjak postaje još vidljiviji ispod bele majice ili haljine i njega treba izbegavati.

Nakon izvesnog vremena on menja boju i nije više tako beo, što svakako neće izgledati lepo. To je razlog više da izbegavate bele grudnjake.

Foto: Profimedia/All Canada Photos

Rešenje je u vešu boje kože. Postoje razne nijanse ove boje, ali je važno naći onu najsličniju boji vaše kože. Takođe, treba da obratite pažnju na teksturu, najbolje je da bude glatka, ukoliko nosite usku garderobu.

Jer šare od čipke nisu nimalo privlačne kada se vide preko garderobe. Čipkasti veš boje kože možete nositi ispod šire garderobe u beloj boji.

Možda će vam ova boja veša ličiti na onaj koji je nosila vaša baka, ali se svakako mogu naći modeli koji su veoma seksi.

I ono što je najvažnije, bićete potpuno sigurni da se grudnjak u ovoj boji neće videti ispod prozirne bele odeće, pa čak ni ispod garderobe u tamnijoj boji. Idealan način da nekom zagolicate maštu.

 

(Telegraf.rs)

Comments

comments

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *