Plan izgradnje za savršenu kuću od 156m²! Svaki dan uživajte sa svojom porodicom, jer ovakva kuća nije skupa!

UKOLIKO STE U POTRAZI ZA IDEALNOM KUĆOM, U KOJOJ ĆETE MOĆI UŽVATI SA SVOJOM PORODICOM, ONDA JE OVA ZAISTA PRAVO RJEŠENJE ZA VAS! KUĆA SE PROSTIRE NA POVRŠINI OD 155,8 M², A U NJOJ ĆETE IMATI I JEDNU PROSTORIJU KOJU MOŽETE UREDITI KAO KANCELARIJU, GDJE ĆETE MAKSIMALNO MOĆI DA SE POSVETITE RADU!

 

 

 

Kada pogledate kuću, vidite da je krasi posebna elegancija, ali ono što joj daje svakako posebnost jeste polukružna terasa koja uljepšava vanjski izgled kuće, kao i prelijepi lukovi koji se nalaze na njenom ulazu.

Ulaskom u kuću dolazite u hodnik, iz kojeg možete da uđete u sve preostale sobe u kući.

 

 

Moramo priznati da ćete se oduševiti kada vidite kako izgleda dnevni boravak, jer je zaista fantastičan. U njemu se nalazi kamin, kod kojeg se možete okupljati sa svojom porodicom i prijateljima, naročito za vrijeme zimskih dana, kada napolju pada snijeg, a vi se nalazite u toploj prostoriji sa dragim osobama.

 

Iz dnevnog boravka dolazite u trpezariju koja se nalazi u sklopu velike kuhinje.

Na prelijepu terasu na kojoj možete postaviti sto i stolice, možete izaći iz dvije prostoorije, i to iz trpezarije, kao i iz dnevnog boravka.

 

 

 

Spomenuli smo vam da imate jednu prostoriju koju možete urediti kao kancelariju, međutim, ako želite nju možete da pretvorite i u sobu za goste.

 

I potkrovlje je prelijepo!

Sve tri spavaće sobe nalaze se na potkrovlju, ali prednost ove kuće je u tome, što svaka od njih ima i svoj balkon, na koji možete izaći i uživati.

Bitno je da znate da se na potkrovlju nalazi i kupatilo!

 

 

Da li vam se sviđa ova kuća!? Da li biste voljeli da je imate!? 🙂 

 

Izvor: abportal.info

Comments

comments

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *