Uncategorized

Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.Neverbalna komunikacija u vezi možda je čak i važnija od verbalne, tvrde socijalni psiholozi. O odnosu koji imate sa voljenom osobom se može otkriti mnogo toga samo iz načina na koji vas gleda, kako se držite za ruke ili grlite ili kako se ponašate dok zajedno šetate. Možda zvuči neverovatno, ali o vašoj vezi možete saznati mnogo toga upravo na osnovu ovog neobičnog testa. Sve što je potrebno jeste da odaberete par koji vam izgleda najsrećnije i saznaćete pravu istinu o vama i vašoj voljenoj osobi.

  1. 1Pažljivo pogledajte ovu fotografiju i razmislite – koji vam par izgleda najsrećnije?
  2. 2Par 1U ovakvom paru, žena je ponosna na svog partnera i želi to da pokaže svetu. Ona je nezavisna, vodi računa o sebi i ne zanima šta će drugi reći. Muškarac u ovakvoj vezi ceni zajednicu, posvećen je i želi da unapredi odnos. Moto vaše veze je međusobna otvorenost.Nastavak na sljedećoj stranici..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *