Zahvaljujući režimu poznatog nutricioniste izgubila 12 kilograma u samo 14 dana! Ovo može svako…

Zahvaljujući režimu poznatog nutricioniste izgubila 12 kilograma u samo 14 dana! Ovo može svako, vrlo jednostavno…

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete. Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, masnu i preslane hranu.

Sa  debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerovatnoća da ćete mladi dobiti srčane  tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar, ukoliko ste gojazni.

A da ne govorimo o tome da ćete i bolje izgledati kada kilažu dovedete u normalno stanje. Zapamtite, nećete smršati ako se izgladnjujete i preskačete obroke (posebno doručak). To vam može samo dati kontra efekat i povećati rizik od nastanka dijabetesa.

Nemojte vjerovati reklamama i tome da ćete smršati, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršanje.

Da biste smršali trebateg vježbati i zdravo se hraniti. Niko vam ne govori da treba da preskačete obroke i da se izgladnjujete. Jedite zdravo, smanjite obroke i krećite se. Ono što će vam ubrzati gubitak kilograma jeste konzumiranje limunade, naravno bez šećera. Uz zdravu ishranu.

Konzumirajte ovako: Prvi i treći dan ovog režima, iscijedite limun u čašu vode, konzumirajte 3 puta dnevno. Drugi, četvrti, peti i šesti dan, konzumirajte 2 puta dnevno (porudite se da konzumirate ujutru i naveče).
Sedmi dan ponovite postupak. Konzumirajte limunadu na ovaj način 22 dana i već ćete primjetiti pozitivne rezultate. Limun inače čisti organizam i ubija ćelije raka.

Izvor: megagiga.info

Comments

comments

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *