Zabava

ZAŠTO LEPE DEVOJKE NEMAJU DEČKA?

`

Koliko puta vam se desilo da vidite prelepu devojku koja nema dečka, ali se ipak niste usudili da joj priđete – sagledajmo stvari sa njihove tačke gledišta…

Iako ovo nije nikakvo merilo, u poslednje vreme se da li je devojka u vezi ili ne, određuje upravo prema njenom fizičkom izgledu. Ako je lepa, mora da je zauzeta. Ako nema dečka, onda sa njom nešto nije u redu.

Gotovo nikada nećete čuti nekoga da govori o nekoj devojci koja nije u vezi, i da nema dečka zato što nije našla pravog. Magazin “Elit Dejli” je govorio sa devojkama koje se suočavaju sa ovim problemima svakodnevno, a ovo su njihovi razlozi zašto su i dalje same.

Sumnjaju u dobre namere muškaraca

Sudeći po ovom magazinu, jako je teško naići na muškarca koji nije prošao kroz makar jedan bolan raskid. To je najčešće i razlog zašto se dosta njih jako teško vezuje za nove devojke, a upravo to je razlog zašto devojke ne žele da budu u vezi sa njima. One bi pre ostale same, nego da rizikuju da budu iskorišćene i da budu sa muškarcem koji bi da preboli bolan raskid seksom za jednu noć.

Muškaraci se plaše da priđu devojci koja izgleda fenomenalno

Kada muškarac vidi prelepu devojku, koja kako se kaže u narodu “zna da progovori”, on se ne usuđuje da joj priđe. Razlog? Ona mora da je zauzeta.

Nesigurne su

Žena nije žena ukoliko ne nađe hiljadu mana u svom izgledu. Kada ugledate neke lepotice, koje je priroda itekako nagradila, mislite da one obožavaju svoj odraz u ogledalu. Grešite. I one su nesigurne kao i svaka druga žena, a najviše one koje nemaju dečka. Kada joj svakodnevno, roditelji, porodica, prijatelji i kolege postavljaju pitanje zašto i dalje nemate dečka, to uveliko utiče na njeno samopuzdanje.

Ne žele da se skrase po svaku cenu

Iako se očekuje da će se lepe devojke uvek prve udati, u mnogo slučajeva one ostaju same do kasnih tridesetih. One kažu da  će radije ostati same nego da se skrase sa bilo kim. Ali to ne znači da aktivno ne traže muškarca koji bi im odgovarao i sa kojim bi mogle da se skrase, jer se ipak, što su starije sve više plaše da će zauvek ostati same.

Dakle momci, sada kada znate da nisu sve lepe devojke zauzete, a nemate devojku, nemojte se plašiti da im priđete, jer isto kao i vama i njima nije lako da stvaraju nova muško-ženska poznanstva, a nadamo se da će vam ovaj tekst sa informacijama uzetim od neprijatelja (čitaj ženskog magazina) biti od pomoći. Srećno!

P.Ć.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *